equal studio healing path

Ένας χώρος για την νέα τάση εναλλακτικής γυμναστικής  με πυλώνα το gyrotonic και τον Αντρέα Καπέλα μοναδικός στο είδος της γυμναστικής αυτής , δεν θα μπορούσαμε να μην δημιουργήσουμε έναν χώρο ιδιαίτερο για τις ανάγκες αυτές .

Λόγο της ZEN φύσης και των αναγκών του χώρου η πρώτη επιλογή που έγινε για την σχεδίαση ήταν το όνομα του studio αυτού και κατ’ επέκταση & το λογότυπο .

Το “ equal studio healing path “ είναι ακριβώς οι υπηρεσίες που προσφέρει το studio αυτό , ισορροπία σώματος & πνεύματος όπως και ίαση πολλών σκελετικών προβλημάτων .

Με γνώμονα λοιπόν το Zen χαρακτήρα του χώρου τα χρώματα συνολικά επιλέχτηκαν τα γήινα για να μπορούν να προσδώσουν την ηρεμία που επιδιώκουμε , ο φωτισμός έμμεσος κρυφός για να μην μας δημιουργεί ένταση όπως και το ξύλινο πάτωμα φυσικής απόχρωσης  πετυχαίνοντας τον elegant χαρακτήρα που θέλει ένας τέτοιος χώρος .

Τα poster είναι κάτι το ιδιαίτερο στην υποδοχή του χώρου μας όπως και στην αίθουσα του gyrotonic. Οι εικόνες με το τρεχούμενο νερό, φύση, λευκά και μαύρα στοιχεία όλα φυσικά δίνει την ηρεμία και την ζεστασιά αλλά και την ιδιαιτερότητα του χώρου αυτού  .

 

Interior – exterior designer

Stavros Solakakis

Share: